21 de novembre de 2016

RACONS DE LLENGUA I DE MATES DEL MES!

Aquest mes als racons de mates els cienífics/ques estem treballem el càlcul i les relacions dels números amb els reglets, fem moltes figures amb el joc del Tangram, practiquem la  representació espaial dibuixant una construcció que hem fet i programem robots abella!
                                                                            
                         
                                                                            MÉS FOTOS

A racons de llengua confegim paraules amb lletra lligada, practiquem el traç de la lletra lligada, llegim a l'ordinador i amb les pissarres dels punts de color. Treballem molt!
                                                                        més fotos!

EXCURSIÓ A LA SERRALADA DE MARINA

El passat dimecres els grups de primer i segon vam passar un bon dia a la serra de Marina. Ens ho vam passar genial baixant pel tobogan, jugant al parc de la Bastida, passejant per la muntanya i dinant en plena natura. A més ens va fer un dia preciós. Repetirem!                                                CLIKA AQUÍ PER VEURE MÉS FOTOS!

15 de novembre de 2016

FEM DE CIENTÍFICS AL MUSEU DE LA CIÈNCIA!

EL PASSAT MES D'OCTUBRE ELS CIENTIFICS I CIENTÍFIQUES DE 1ER B VAM FER LANOSTRA PRIMERA EXCURSIÓ DEL PROJECTE AL MUSEU COSMOCAIXA.  ALLÀ VAM PODER POSAR EN PRÀCTICA TOTES LES NOSTRES HABILITATS CIENTÍFIQUES: OBSERVAR,TOCAR, EXPERIMENTAR, DESCOBRIR I, SOBRETOT, GAUIDIR  FENT CIÈNCIA.
AL MUSEU ENS VAM QUEDAR BOCABADATS AMB L'ARBRE QUE LLENÇA FULLES, EL PÈNDOL-RELLOTGE, EL GEL GEGANT, ELS JOCS DE LLUM I MOLT MÉS!
 L'ACTIVITAT TALLER DE LA "ZONA CLICK" ENS VA PERMETRE DESCOBRIR COM ES MOUEN ELS GLOBUS AMB EL VENT, COM PODER MOURE VAIXELLS AMB AIGUA I PENSAR EN PERQUÈ NO S'ENFONSEN, COM DESCOBRIR OBJECTES AMAGATS I VEURENS BEN DIFERENTS A TRAVÉS D'UNS MIRALLS BEN ORIGINALS!
JA TENIM GANES DE REPETIR I CONTINUAR INVESTIGANT!

VEUR MÉS FOTOS

7 de novembre de 2016

LA BICICLETA I JO

ELS GRUPS DE PRIMER EL PASSAT DIJOUS VAM PODER GAUDIR DE L'ACTIVITAT LA BICLICLETA I JO QUE OFEREIX L'AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ SENT BONS CONDUCTORS I CONDUCTORES EN UN ENTORN ESPECTACULAR!
ENS DÓNA MOLTA ALEGRIA TORNAR A TROBAR-NOS AMB EL POLICIA PACO!
MIREU, MIREU!
5 de novembre de 2016

ESMORZAR DE CASTANYADA

EL DIA DE LA FESTA DE LA CASTANYADA VAM TENIR UN ESMORZAR BEN DIFERENT. VAM CUINAR UNES BOLETES DE XOCOLATA BEN ORIGINALS I LES VAM COMPARTIR AMB ELS COMPANYS/ES DE SEGON AL PASSADÍS. ESTAVA TOT BONÍSSIM!

3 de novembre de 2016

ESTONES DE LECTURA DELS CIENTÍFICS/QUES

La classe de la ciència de primer està força engrescada gaudint dels contes i els diferents moments de lectura a la classe i a la biblioteca. Aquest curs hem de treballar molt per aprendre a llegir descodificant les lletres i, sobretot, gaudint dels llibres amb les seves històries i les seves imatges.
Qualsevol moment és bo per  passar una bona estona amb un llibre a les mans, tant a casa com a l'escola. Així que ja aquest divendres posem en marxa la nostra biblioteca de préstec. 
Gaudiu plegats de la lectura!